Logo1 Logo 001

5 x ZAKAJ NAKUP?

1. POPOLNA PONUDBA

Podjetje Gepoint d. o. o. je specializirano za prodajo satelitske navigacije preko spleta. Združujemo celotno ponudbo izdelkov satelitske navigacije in pripadajoče programske opreme ter pripomočkov. Glede na vaše želje in potrebe vam lahko ponudimo najrazličnejše navigacije, od ročnih GPS-ur (osebni trenerji) do prenosnih manjših ročnih navigacij za sprehode po mestih ali gorah (tudi s topografsko karto Slovenije). Zelo priljubljene in uporabne so cestne navigacije, manjše in večje, večinoma povsem prilagojene slovenskemu uporabniku, da je uporaba še lažja. Poskrbeli smo tudi za navtike in pilote lahkih letal ter helikopterjev.
2. IZKUŠENOST IN SVETOVANJE

V številnih letih delovanja smo zelo dobro spoznali delovanje navigacij. Preden se odločite za nakup, nas zato povprašajte, kaj vam priporočamo. Naši sodelavci vam bodo z veseljem priporočali najboljšo navigacijo glede na:

Za vse našteto in še veliko več vam bomo priporočili najprimernejše navigacije glede na ceno in tehnične značilnosti.
3. DOLGOROČNI ODNOS

Pri dolgoletnih odnosih z našimi klienti smo dodobra spoznali želje še tako zahtevnega kupca in se potrudili z vsakim vzpostaviti čim boljše odnose. Ugotovili smo, da je zelo pomembno, da stranki zagotovimo najboljšo podporo ne le pred, temveč tudi po nakupu. V tem se razlikujemo, saj naši zaposleni že vrsto let delajo in svetujejo na tem področju.

Vsak kupec bo deležen brezplačnega svetovanja glede:

4. UGODNE CENE

S spletno prodajo vam lahko ponudimo najboljše cene in popuste. Za večje nakupe nudimo dodaten količinski popust in brezplačno dostavo. Vsi kupci so pri nas deležni še 12- urnega brezplačnega svetovanja in pomoč od dneva nakupa dalje!
5. ENOSTAVEN IN KAKOVOSTEN NAKUP

Izberite preprost nakup iz vašega doma ali pisarne. Preprost nakup, kjer izberete izdelek-ke in nam jih potrdite preko spleta, mi pa vam pošljemo želene izdelke po pošti. Ponujamo vam različne načine plačil (po predplačilu, po povzetju ali BanKredit). ). Izdelke prejmete večinoma v 2-3 delovnih dnevih od oddaje naročila.

Skrbimo za najboljšo kvaliteto, zato pred pošiljanjem skrbno pregledamo in testiramo izdelek ter ga nastavimo za slovenskega uporabnika (jezik in zvok, v kolikor ju naprava podpira).

Piškotki | © 2007-2023 Gepoint d.o.o. Vse pravice pridržane.
Gepoint d.o.o., Cesta na Brdo 77, 1000 Ljubljana, Tel.:00386 (0)41 607 517
e-mail: info@satelitska-navigacija.si
www.satelitska-navigacija.si
Silk ikone naredil FAMFAMFAM.