Logo1 Logo 001

Pravno obvestilo

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine www.satelitska-navigacija.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov, Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot)

Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine www.satelitska-navigacija (prodajalec), pravice in obveznosti uporabnika in prodajalca ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.
Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Varovanje osebnih podatkov – ZVOP

Uporabnik z vpisom v e-novice, uporabo kontaktnega modula ali z zaključitvijo postopka oddaje povpraševanja, naročila, nakupa in registracije soglaša, da Gepoint d.o.o. obdeluje (zbira, vpisuje, shranjuje in uporablja) na ta način pridobljene osebne podatke v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Gepoint d.o.o. uporablja osebne podatke samo za interne potrebe, da vam zagotovi dostop do posebnih informacij in posebnih mest na spletni strani ter za potrebe uspešne izvedbe nakupa. Podatki se uporabljajo tudi za ostalo splošno ali potrebno komunikacijo z uporabnikom.

Nikoli vam ne bomo pošiljali e-sporočil, na katere se niste prijavili, razen v primeru pomembnih transakcijskih e-sporočil. Kadar koli se lahko hitro in enostavno odjavite od naše e-pošte, zahtevate informacije glede varovanja vaših osebnih podatkov in nam posredujete spremembe vaših oddanih osebnih podatkov na naslovu info@satelitska-navigacija.si

Izjava o varovanju osebnih podatkov se nanaša na predstavitveno stran podjetja Gepoint d.o.o. ter na vse njene podstrani in povezane strani v lasti podjetja. Spletne strani na tej privzeti strani lahko vsebujejo povezave do drugih oskrbovalcev in spletnih strani, za katere ta izjava o varovanju osebnih podatkov ne velja. Ko zapuščate spletne strani podjetja Gepoint d.o.o., si zato vnovič preberite izjave o varovanju osebnih podatkov vsake spletne strani, ki zbira osebne identifikacijske podatke.

Gepoint d.o.o. zagotavlja, da so osebni podatki o uporabnikih s katerimi razpolaga zavarovani na tak način, da je onemogočeno slučajno ali namerno uničevanje, sprememba, poneverba ter izguba ali obdelava s strani nepooblaščenih ali tretjih oseb. Uporabnik mora tudi sam poskrbeti za varovanje osebnih podatkov na način, da zavaruje svoje uporabniško ime in geslo, ki ga je pridobil ob registraciji.

Avtorska zaščita
Celotna vsebina spletne strani www.satelitska-navigacija.si je avtorsko pravno zaščitena kot individualne stvaritve oziroma kot podatkovne zbirke in je last podjetja Gepoint d. o. o.. Varstvo zajema besedila, slikovni material in grafično zasnovo. Avtorsko pravno zaščitene vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, oziroma s pisnim privoljenjem podjetja Gepoint d.o.o..

Piškotki | © 2007-2023 Gepoint d.o.o. Vse pravice pridržane.
Gepoint d.o.o., Cesta na Brdo 77, 1000 Ljubljana, Tel.:00386 (0)41 607 517
e-mail: info@satelitska-navigacija.si
www.satelitska-navigacija.si
Silk ikone naredil FAMFAMFAM.